Saadet Partisi’nde Engin Zeren ve Burak Erol milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

İl Başkanı Sadak Kar’a, Engin Zeren ve Burak Erol, başvuru dosyalarını teslim ettiler

İl Başkanı Sadık Kar, “Partimiz e milletvekilliği aday adaylığı için başvuranların sayısı 15’i geçti. Arkadaşlarımız bu dönem milletvekilliği aday olmak için başvuruların yaptılar. İnşallah hayırlı olsun. Bu seçimlerde inşallah Zonguldak’ta partimizin geleceği açısından hayırlı sonuçları hep beraber göğüsleyeceğiz inşallah” dedi.

Milletvekili Aday adıyı Burak Erol’da, “24 Haziran seçimleri ülkemize, milletimize, ümmeti muhammede hayırlı olsun. Saadet Partisi inşallah bu seçimlerde gereken başarıyı gösterecektir. Bizde bu seçimlerde partimizin planlarını, projeleri, ülkemizin meselelerini ve sorunlarına dair çözümlerine dair ortaya  koyacağız. Halkımızdan destek isteyeceğiz. Haklısını vermiş olduğu kara saygı duyacağız. Sandıktan hangi netice çıkarsa ülkemize hayırlı olsun” dedi

Milletvekili Aday Adayı Engin Zeren’de, “24 Haziran genel seçimleri vatanımıza milletimize, devletimize hayırlı olsunu cenabı haktan niyaz ediyoruz. 24 Haziran seçimlerine iyi bir şekilde çalışacağından milletimizin hiçbir tereddütü olmasın. Bu seçimlerde hakkı hakim kılmak için elimizden geleni yapacağımızı burada duyuruyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR) 

Editör: Haber Merkezi