AK Parti Merkez ilçe başkanı Mükerrem Ayçiçek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak ziyaretini değerlendirdi 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı İcra  Birim ve Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Başkanlığında gerçekleşti. 
AK Parti İl Binasında gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına, Merkez İlçe Koordinatörü Burhan Onuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıdı.
Açılış ve Yoklama ile başlayan toplantı Birim Başkanları ve Koordinatörlerin raporlarının görüşülmesi ve yapılacak çalışmaların görüşülmesi ve kararlaştırılması ile devam etti.

Son olarak söz alan Başkan Mükerrem Ayçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak ziyaretinde değerlendirerek şunları konuştu:
" Önemli bir haftayı geride bıraktık. Özellikle. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizde gerçekleştirdiği programlar ilimiz ve ülkemiz için önemliydi. İlk olarak açılışını gerçekleştirdiği Uzun Mehmet Camimiz'in nasıl bir eser oldugunu anlamak ve ilimize kazandırdığı anlamı hissetmek için herkesin ziyaret etmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Daha sonra gerçekleştirilen MFA Maske Fabrikası ilimiz üretim ve istihdam açısından lokomotif olacak  ve yenileri geleceğine inandığım bir yatırımdır. Bu anlamda iş adamlarımızı bu yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum. Son olarak Cumhurbaşkanımızın müjde verdiği Filyos Limanımız..
Ülkemizin önemli enerji ve lojistik üssü olacak Filyos Limanımız 150 yıllık bir rüyanın tezahürüdür. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu büyük projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Karadenizde keşfedilen ve yeni keşfedilecek doğalgaz kaynakları ile enerji bağımlılığını  kısa vadede  yarıya indirmek, sonrasında ihraç eden konuma erişeceğimiz öngörülmektedir. Bu konuların içinde önemli olan bir hususta Cumhurbaşkanımız neredeyse tüm gününü ilimizde geçirmiştir.  İlimize desteği ve verdiği önem için Zonguldak adına teşekkürü bir kez daha borç biliyorum. AK Parti farkını Zonguldak'ımız hissedecek demiştik. Yapılanlar ortadadır ve yapacaklarımızın teminatıdır."

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi