Milliyetçi Hareket Partisi  Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, önemli açıklamalarda bulundu.Yerel seçimlerde halkın kendilerine denetim yetkisi verdiğini vurgulayan Demirköse,Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın projelerini değerlendirdi, şehrin çarpık yapılaşmadan kurtulması gerektiğini söyledi.Belediyenin tasarruf yapmasını da isteyen Demirköse, Zonguldak'ta konferans veren Hatipoğlu'nun parasını kim verdi diye soru yönetti.Zonguldak'ın önünün açılması için Vali Erdoğan Bektaş'a büyük görev düştüğünün altını çizen Demirköse,kaçak ocaklarında ruhsatlandırılıp iş güvenliği konusunda destek verilmesini istedi.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

HER TÜRK ASKER DOĞAR
Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan askerlere rahmet dilediğini belirten MHP İl Başkanı Varol Demirköse, "Öncelikle Barış Pınarı Harekatı'nda mehmetciğimize Allah güç kuvvet versin. Her türk asker doğar. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Önce ülkemiz ve milletimiz diyoruz" dedi.

HALKIMIZ BİZE DENETİM VE KONTROL GÖREVİ VERDİ
Son yapılan yerel seçimleri değerlendiren MHP İl Başkanı Varol Demirköse, "MHP olarak halkımız bize Zonguldak'ta denetim ve kontrol görevi verdi." şeklinde konuştu.

ZONGULDAK'TA ÇARPIK YAPILAŞMA VAR
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın projeleri de değerlendiren Varol Demirköse, "Selim Alan'ın projelerini destekliyoruz. Ancak imar da güncelleme yapılmalı. Şehrimizde çarpık yapılaşma var. Dükkanlar ruhsatlı mı bakmak lazım. Yapılan iyi şeylere destek veririz, yanlışın hep karşısındayız"dedi.
HASTANE YAPILIRKEN OTOPARK NİYE DÜŞÜNÜLMEDİ
Hastane için okul yıkılmasına karşı olduklarını belirten MHP İl Başkanı Varol Demirköse, "Kız meslek Lisesi yıkılmamalı. Hastane yapılırken otopark niye düşünülmedi.Hastane için 69 ambarları mevkii uygun değil diyenler bugün hastaneyi eleştiriyorlar."dedi.
TTK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
Türkiye Taşkömürü Kurumu zor günler geçirdiğini belirten Varol Demirköse, "Böyle giderse TTK yakın zamanda kapanacak."şeklinde konuştu.

ZONGULDAK'TA YATIRIMLAR YAVAŞ GİDİYOR
Zonguldak'ta yatırımların yavaş gittiğinden dert yanan MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Filyos projesinde örnek göstererek, "Abdulhamit'ten bu yana halen daha Filyos projesi hala yapılanmadı.Niye Zonguldak'ta yatırımlar yavaş gidiyor.Zonguldak cezalı şehir olamaz. Zonguldak bir zamanların Almanya'sıydı.TTK kapansın kimse diyemez. Zonguldak maden kentidir. "diye konuştu.
GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ DİMDİK AYAKTADIR
Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı sorusunu cevaplayan Varol Demirköse, "Cumhur ittifakını bozmak isteyenlere Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığını bahane ederek algı yapmaya çalışılıyor. Genel başkanımız dimdik ayaktadır"dedi.

ZONGULDAK BELEDİYESİ TASARRUF YAPMALI
Demirköse, "Zonguldak Belediyesi'ni yakından takip ediyoruz. Tasarruf yapmalı. Hatipoğlu'nun parasını kim verdi." dedi.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi