Zonguldak'ta Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Derneği, Çocuk Tiyatrosu Topluluğu Salonunu açtı.

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları GSK Derneği bünyesinde kurulan Çağdaş Anadolu Çocuk Tiyatro Topluluğu tarafından Dener İşhanı ikinci katta hizmete açılan tiyatro salonunda çocuklar, usta eğitmenler Engin ve Şenay Çöl tarafından tiyatro eğitimi görecekler.

Çocuk tiyatro salonunun açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi, davetliler ve çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.
Açılışta pasta kesilerek Ayrıca kutlama yapıldı.

Çağdaş Anadolu Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Derneği Başkanı Ali Arslan yaptığı açıklamada, Çağdaş Anadolu çocuk tiyatrosu Gençlik Spor Kulübü Derneği olarak çocuk tiyatro salonumuzu açmış bulunuyoruz. Çağdaş Anadolu'yu 3 yıl önce kurduk ve bu 3 yıllık süre içerisinde çok güzel işleri başardığımıza inanıyoruz ve başarmaya devam edeceğiz. Yeni salonumuz ile beraber Engin ve Şenay Çöl hocamız ile beraber çok güzel işler yapacağız.
Ben teşekkür ediyorum Engin ve Şenay hocamızla birlikte bir aile olduğumuz için. dedi.

Tiyatro eğitmeni Engin Çöl de çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti. Engin Çöl, yıllardır çocuklarla çalışıyoruz ve burası çocuklarındır. Her şey çocuklar için şeklinde konuştu.

Açılışa katılan ADD Zonguldak Şubesi Başkanı Nazan Papila da salonun açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek Ali Arslan ve Engin Çöl ü tebrik etti kutladı.

Minik tiyatrocular ise yeni salonu çok sevdiklerini ve mutlu olduklarını ifade ettiler.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi