Zonguldak Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü tarafından ramazan ayının gelmesi ile birlikte şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği verildi. 

Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine; Vali Ahmet Çınar ve eşi Ümmü Gülsüm Çınar, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, il Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan. İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Kemal Gümrükçü, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İl Müftüsü Rüstem Can, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda şehit ailesi katıldı.  

İftara katılan şehit aileleri ve gaziler iftara katılmaktan mutlu olduklarını kaydettiler.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar ve Şehit Aileleri Derneği başkanı Mustafa Yorulmaz yaptıkları konuşmalarda, şehit aileleri ve gaziler olarak bir araya gelmeni kutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Vali Çınar’da yaptığı konuşmada, katılanlara davete icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ederek bu tarz etkinliklerde sık sık araya geleceklerini söyledi. 

 (HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi