Zonguldak'ta toplum yararına yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan organizatör Nur Sarı,Zonguldak'ta kültür sanat etkinlikleri konusunda salon sıkıntısı yaşadıklarını ifade etti.
Kanal Z'de  canlı olarak yayınlanan Ercanla Objektif programında Gazetci Ercan Demir'e konuk olan ve düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile kamuoyunun takdirini kazanan organizatör Nur Sarı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a seslenerek, "Zonguldak'ta maalesef yüksek seyirci kapasiteli kültür Sanat etkinliklerinin yapılabileceği salonlarımız maalesef yok. Şu an evet pandemi dönemindeyiz ve kısıtlamalar söz konusu. Ancak elbette ki hayat normale dönecektir. Maalesef Zonguldak'ta yollarfır seyirci kapasitesi yüksek salon sıkıntısı yaşanıyor. Aynı Kilimli ilçesinde de bu sorunu yaşıyoruz. Kültür sanat etkinlikleri yaparken bu konuda sıkıntı çekiyoruz. Seyirci kapasitesi yüksek olan salonların yapılması şart
yazın belki açık alanda yapabilirsin ama kış sezonunda ki etkinlikler kapalı ortamlarda mecburen yapılıyor ve salon sıkıntısına hep yaşıyoruz. Bu sorunun giderilmesini talep ediyoruz" dedi.

Organizatör Nur Sarı ayrıca Zonguldak'ta sahil parkı düzenlemelerine içinde anfi tiyatro yapılması çağrısında da bulundu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi