Bilgisayar destekli tasarım ve imalat (Cad-Cam) eğitimi sertifika töreni Zonguldak Ticaret ve Sanayi odasında yapıldı.

BAKKA’nın teknik destek programı kapsamında desteklenen ve TSO tarafından gerçekleştirilen bir proje 40 saat sürdü.

Sertifika dağıtım törenine Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, BAKKA engel Sekreteri Elif Acar katıldı.

Törende Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

DEMİR: TASARIMDAN ÜRETİME KADAR TÜM ALANLARDA BİLGİ TEKNOLOJİLERİNİ KULLANMAK ARTIK KAÇINILMAZ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ajansımıza,  Elif Hanıma şükranlarımızı sunuyoruz. Bilgisayar Tabii çağımızın tüm alanlarında vazgeçilmez unsuru haline geldi. Tasarımdan üretime kadar tüm alanlarda Bilgi teknolojilerini kullanmak kaçınılmaz. Özellikle de ülkemizin artık orta ve Yüksek Teknoloji düzeyinde Üretim yapmak ihracat yapmak hedefini de, 2023 hedeflerinde göz önüne aldığımızda bizim Artık tüm kadrolarımızın tüm girişimcilerimizin ve çalışanlarımızın bilgisayar konusundaki yeteneklerini geliştirmeleri kaçınılmaz zorunluluktur. Bizde bu konudaki hassasiyetimizden hareketle bu alanda hem bilgisayar destekli tasarım, Benim de bilgisayar destekli üretim alanında bir eğitim çalışması gerçekleştirdik. Katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

ACAR: ZONGULDAK TSO GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL PROJELER SUNUYOR

BAKKA Genel Sekreteri Elif Acar da yaptığı konuşmada, “Kalkınma Ajansımızın teknik destek kapsamında odamızın desteklenen başka bir projesidir. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası gerçekten projeler konusunda çok aktif ve bu konuda çok başarılılar artık. Gerçekten çok güzel projeler sunuyorlar. Dolayısıyla bu bilgisayar destekli tasarım ve üretim ve eğitim projesinde bugün sertifika törenine katıldık. Ben Odamızı ve katılımcılarımızı tebrik ediyorum. Başkanımıza Çok teşekkür ediyorum teknik destek programlarına sürekli katılım sağlıyorlar, bölgemiz hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.

Sertifika dağıtım töreni topluyorsun çekilmesinin ardından sona erdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi