Milliyetçi Hareket Partisi’nden Zonguldak Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan il kadın kolları başkanı ve belediye meclis üyesi Mevlüde Yalçıner, “Zonguldak alternatifsiz değildir. MHP olarak Zonguldak’ın yönetimine talibiz” dedi.

Mevlüde Yalçıner yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ZONGULDAK’TA MHP’Lİ BELEDİYE NEDEN OLMASIN Kİ

“Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı olarak Pazartesi günü Parti Genel merkezimizde Sayın Sadri Durmaz ile buluşarak başvuru formunu doldurdum. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin ve Kadın Kolları koordinatörümüz ve genel başkanımız başdanışmanımız, Ankara milletvekilimiz değerli Nevin Taşlıçay hanımefendinin olurlarıyla yola çıkmış bulunmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biliyorsunuz Ben Zonguldak Belediyesi’nde aynı zamanda Belediye Meclis üyesiyim. 5 yıldan beri Zonguldak halkına hizmet edilmediğine, Zonguldak’ın hizmet görmediğini, Zonguldak'ta hiçbir şeyin değişmediğini 5 yıldan beri bizzat içinde kendim yaşayarak gördüm. Bu sebeple de ben de Zonguldak halkına hizmet edebilmek, ki onlar çünkü hizmetin en güzeline layıktırlar bu şekilde aday adayı olarak yola çıktım ve hizmete talibiz Milliyetçi Hareket Partisi olarak.

Çünkü biliyorsunuz bizim Milliyetçi Hareket Partisi'nin birçok il ve ilçelerde belediyelerimiz var. Bunlar halkımıza hizmet etme noktasında halk tarafından takdir gören belediyelerimizdir. Neden bu Zonguldak'ta olmasın. Zonguldak halkı da güzel yaşamayı, yaşanabilir bir Zonguldak ta hayatlarını sürdürmeye, idame ettirmeye layık bence” 

GENEL MERKEZİMİZ KİMİ ADAY GÖSTERİLİRSE ONUN ETRAFINDAN BİRLEŞECEĞİZ

Bir çok aday adayı olabileceğini ve genel merkezin kimi aday gösterirse göstersin onun etrafından birleşeceklerini belirten Mevlüde Yalçıner, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Şöyle söyleyeyim ben aday adayı olarak yola çıktım. Tabii ki biliyorsunuz Bir de 15 Kasım'dan sonra biz de istifa süreçleri var memuriyetlerde ve kamu kurumlarında. Bundan sonra da aday adaylarımız olacaktır elbette. Tabii ki il başkanımızın da bu konuda görüşmeleri var. Şayet Hani hiç önemli değil. Biliyorsunuz bu bir bayrak yarışıdır oturduğumuz makamlarda görevlerimiz yapma gayreti içerisinde oluyoruz. Genel merkez aday adaylarımızın içinden kimi aday gösterirse Biz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak her zaman onun etrafında toplamaya hazırız. Çünkü bizim gayemiz halka hizmet etmektir. Zonguldak’ı ayaklarının üzerinde halkımızla birlikte şeffaf olarak onların fikirleri ve görüşlerini de alarak hep birlikte onlarla birlikte Zonguldak’ı ayaklar üzerine kaldırmak istiyoruz. Bu konuda aday adaylığı başvurumu yaptım” 

ÇOK BÜYÜK DESTEK GÖRDÜM..

Aday adaylığını açıkladığı andan itibaren çok büyük bir destek gördüğünü ve bu destekten mutluk duyduğunu belirten Mevlüde yalçıner, “Dünden beri yaşadığım süreç çok memnuniyet verici. herkesten çok güzel dilekler temenniler dualar aldım.  Tüm herkese sayım liderimiz genel başkanımız Devlet Bahçeli ye, Nevin Taşlıçay Hanımefendiye, İl Başkanıma, kadın kollarıma, tüm teşkilatlarımıza,  diğer siyasi partiden arkadaşlarım arayıp Telefon eden mesaj çeken herkese yanında oldukları için güzel dilekleri ve temelleri için teşekkür ediyorum. Zonguldak alternatifsiz değildir. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman hizmete hazırdır” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi