Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy: 31 Mart’ta Zonguldak’ta ipi göğüsleyen parti olacakların söyledi.

Zonguldak’ın MHP’ye ihtiyacı olduğunu ve Türkiye’ni dört bir tarafından bulunan Milliyetçi Haraket Partili belediyelerin başarısının ortada olduğunu belirten Niyazi Kıransoy, sözlerine şu şekilde devam etti:

ZONGULDAK’I MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ BİR BELEDİYE BAŞKANI YÖNETMELİDİR VE ZONGULDAK HALKI HAK ETMİŞ OLDUĞU ALMALIDIR

“31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde teşkilatımızın isteği ve genel başkanımızın da oluruyla Sayın Hamdi Ayan Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak ta Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir. Biz teşkilat olarak Zonguldak Belediyesi'ni almak için her türlü hazırlığı yaptık. Ve Zonguldak Belediyesi'ni alacağımıza inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe teşkilatı 19 mahallede Mahalle teşkilatları oluşturarak bir çalışma ekibin oluşturmuştur. ve belediye başkan adayımız da Zonguldak'ta sevilen sayılan ve tanınmış bir kişidir Zonguldak'ta. Ve dolayısıyla bir adayımızı ve projelerimizi çok daha iyi halka anlatacağımızı düşünüyoruz. Zonguldak’ın içinde bulunduğu durum ve hiç hak etmediği bir şekilde yönetiliyor olması bizi avantajlı duruma getirmiştir. Rakiplerimizin kim olduğunu çok önemsemiyoruz. Tabi ki centilmence bir yarış olması hepimizin isteğidir, bu Zonguldak’ın katkısına ve yararına olacaktır diye düşünüyorum. Ama Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart günün sandıklar açıldığında ipi göğüsleyen bir parti olacaktır Ve Zonguldak’ta hak ettiği hizmeti alacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ülke genelinde Belediye başkanlığını aldığı yerleri, Milliyetçi Hareket Partili belediyeler de belediye hizmeti bilinen bir gerçektir. Hiçbir belediyemizde herhangi bir yolsuzluk olumsuzluk tembellik vatandaşı yok sayma Benim hiçbir şey değildir Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyeciliği Zonguldak içinde referans olacaktır. Zonguldak’a Milliyetçi Hareket Partili eli değmelidir. Zonguldak’ı Milliyetçi Hareket Partili bir Belediye Başkanı yönetmelidir ve Zonguldak halkı hak etmiş olduğu almalıdır”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi