Zonguldak'ta AK Parti Grup toplantısında meclis başkanlığına 3.kez aday gösterilen İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, "Zonguldak’ta yapacak çok işimiz var"dedi.

İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini bir dönem daha yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Necdet Karaveli, teşekkür ederek şunları söyledi:

"AK Parti’den 2014 yılında Kozlu İlçesi’nden İl Genel Meclisi Üyesi seçildim. 2019 yılından itibaren de İl Genel Meclisi Başkanı olarak görev yapmaktayım. İl Genel Meclisi’nde yarın gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi İl Başkanımız Zeki Tosun başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısında ikinci dönem için bugün gerçekleştirilecek olan seçimlerde İl Genel Meclisi Başkanlığı’na aday gösterildim. 
İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini bir dönem daha yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Zonguldaklıların ve AK Parti kadrolarının bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmamak için her alanda üzerimize düşen görevi eksiksiz ve hassasiyetle yerine getireceğiz.
Biz, İl Özel İdaresi’ni sürdürülebilir hizmetler noktasında ileriye taşımayı hedefliyoruz. Yaptığımız görev çok önemli ve biz bu görevi severek yapıyorum. Zonguldaklıların hizmet anlamında emrinde olacağım. Bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Genel Meclis Başkanlığı gibi onurlu bir görev üçüncü defa şahsıma verildiği için onurlu ve gururluyum. 
Zonguldak’ta yapacak çok işimiz var. Özellikle İl Özel İdaresi’nin her anlamda yenilenerek kurumsal yapıya kavuşturulması ve hizmetlerin kalıcı bir şekilde yapılması çok önemlidir. Bu anlamda hizmet noktalarımıza gerekli hassasiyeti göstereceğiz"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi