Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Zonsiad olarak 500 hedefi ile başlattıkları “Bir El de Sen Uzat” kampanyasının, çığ gibi büyüyerek 5000’i geçmiş olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.
Geçtiğimiz haftalarda gönderdikleri ilk tır'ın ardından kumanyalarımızdan oluşan 4 tır'ın daha Zonguldak’ta ki ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize dağıtılmak üzere İstanbul’dan yola çıktığını belirten Zonsiad Başkanı Necdet Tıskaoğlu şunları ifade etti:
"Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) olarak 500 hedefi ile başlattığımız “Bir El de Sen Uzat” kampanyasında, çığ gibi büyüyerek 5000’i geçmiş olmanın mutluluğu içindeyiz. Geçtiğimiz haftalarda gönderdiğimiz ilk tırın ardından kumanyalarımızdan oluşan 4 tır daha Zonguldak’ta ki ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize dağıtılmak üzere bugün İstanbul’dan yola çıkmıştır. Bu başarıda payı olan, her anlamda desteğini esirgemeyen ve canla başla çalışan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Birliğimizden doğan kuvvetle yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz." (HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi