Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği , Zonguldak'ın teşvik kapsamına alınması için komisyon kuracak ve bu komisyon teşvik dosyası hazırlayacak.

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Zonguldak'ın teşvik kapsamına alınması amacıyla Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmak amacıyla bir komisyon kurulup bu komisyon aracılığıyla bir teşvik dosyası hazırlanmasına karar verildiğini söyledi.

Ayrıca 'Bir El de Sen Uzat' adlı ramazan kumanyası yardım kampanyasına devam ettiklerini belirten Zonsiad Başkanı Necdet Tıskaoğlu şu açıklamayı yaptı:

"Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak COVID-19 korona virüs önlemleri kapsamında, sosyal mesafeyi korumak amacıyla düzenli olarak organize ettiğimiz toplantılarımızı görüntülü video konferans vasıtasıyla online olarak gerçekleştirmekteyiz. Bilindiği üzere Zonguldak ve İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize dağıtılmak suretiyle kumanya hazırlanmasına yönelik yürütmüş olduğumuz “Bir El de Sen Uzat” adlı kampanyamız beklediğimizden de büyük bir ilgi ile karşılanarak 5000’i geçti. Kampanyamızı bitirmiş değiliz. Halen rutin bir seyirde devam etmektedir. Sayı olarak güzel memleketimizin plakasını temsilen 6767 sayısına ulaşma arzusu içindeyiz ve bunun gerçekleşeceğine dair inancımız sonsuz. Kampanyamız devam ederken, yeni projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunmak için tüm yönetim kurulu üyelerimizin tam kadro iştiraki ile gerçekleştirmiş olduğumuz bugünkü toplantıda Zonguldak’ın teşvik kapsamına alınması amacıyla Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Sayın Ömer Selim Alan, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmak amacıyla bir komisyon kurulup bu komisyon aracılığıyla bir teşvik dosyası hazırlanmasına karar verilmiştir. Yılmadan, yorulmadan çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz."

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi