Zonguldak Sanat Vakfı tarafından oluşturulan Zonguldak’ın Sanat Köprüsü Teknik Destek Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının 2018 yılı Teknik Destek Programı 3. dönem başvuruları arasında başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmıştır. Henüz yeni kurulan vakfın bu destek kapsamında kurumsal kimlik çalışması, internet sitesi ve sosyal medya hesapları oluşturulmuş olup kurumsal gelişim alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri de sağlanmıştır.

Yeni belirlenen Zonguldak Sanat Vakfının logosu negatif alan tekniği kullanılarak Zonguldak Sanat Vakfının baş harfleri olan “Z”, “S” ve “V” harfleri içerecek şekilde oluşturulmuştur. Logoda bulunan yedi renk sanatın yedi dalı olan resim ve heykel, müzik, tiyatro, dans, edebiyat, yapı ve sinemayı simgelemektedir.

www.zonguldaksanat.org adıyla oluşturulan internet sitesi, Zonguldak’ta gerek Sanat Vakfı gerekse diğer kurum ve kuruluşlar tarafından yapılacak konser, sergi, tiyatro, dans, sinema, panel gibi kültür ve sanat etkinlikleri hakkında bilgi vermek amacıyla oluşturulmuştur. Hazırlanan site, her yaş grubunun kolaylıkla istediği bilgiye ulaşmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış bir ortak platform olma niteliği taşımaktadır.

Bu çerçevede internet sitesinin uzantıları olan Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube hesapları da sosyal medya kullanıcılarının kullanımına açılmıştır. İnternet sitesiyle paralel olarak haberler, duyurular ve etkinlikler paylaşılmaktadır.

Ziyaretçilerin her türlü dilek, öneri, şikayet vb. yorumları hem internet sitesinden hem de sosyal medya hesaplarından alınmaya başlanmıştır.

Editör: Haber Merkezi