Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Demir mesajında, “Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi ve fedakarlıklarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Annelerimiz yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır gibi erdemlerle hayatımıza ışık tutmaktadırlar. Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Karşılıksız sevgileriyle bizleri büyüten annelerimizin haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluktur. 

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımız için canını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, en kıymetli hazinemiz olan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ellerinden öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi