ZTSO İyi Parti'yi Makzon konusunda bilgilendirdi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir beraberinde Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ile birlikte İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.
Bilindiği üzere Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası' nın Makzon Projesi konusunda siyasi partileri bilgilendirme amaçlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda da Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir beraberinde ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun ile birlikte İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen' i makamında ziyaret etti.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyarette Makson Projesi konusunda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir bilgiler verdi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay pamdemi sürecinde yapılan olağanüstü meclis toplantısında Makzon projesi için tahsis edilen alanın İmar Komisyonunda çoğunluk sağlanamaması sebebiyle imar verilmesi  kabul edilmemişti.
Maden makineleri üretimini kapsayan Makzon Projesi Zonguldak ve bölgemiz için çok büyük bir önem taşıyor. Bir önceki Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın hayali olan Makzon Projesi'nin tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor.

(Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi