Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında, Kadın Girişimcilere Özel ‘’Kadın Girişimciler ve Dijital Dünya’’ konulu bir eğitim verilecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde; Dijital çağda Kadın Girişimcilerimizi desteklemek ve sosyal medyanın gücünü kullanarak daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmak için, kullanabilecekleri araçlar ve yöntemler üzerine ÜCRETSİZ bir eğitim verilecek. Görsel içerik hazırlarken girişimcilere yardımcı olacak araçları tanıma ve diğer girişimciler ile tanışma fırsatı sağlayacak toplantıya Zonguldak TOBB Kadın Girişimciler kurulu üyeleri de dahil olmak üzere tüm kadın girişimciler davetli. 

Etkinlik iki bölümden oluşmakta;

-Birinci bölümde; Sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı, farklı platformlar arasında en azından hangileri kullanılmalı, bu platformlardan Facebook İşletme Sayfaları hakkında özet bilgi, kullanılması önerilen özellikler/araçlar hakkında kısa örnekler ile bilgi sunumu ve potansiyel müşterilere nasıl ulaşılır konuları.

- İkinci bölümde; Sosyal medyada reklam verirken hedef kitle tanımı, bütçe ve sürenin önemi ve özellikle Instagram kullanıcılarının hoşuna giden, ancak her sosyal medya platformunda uygulanabilecek, Instagram ve sosyal medyada çarpıcı görsel içerik hazırlama konularında yardımcı araçlar hakkında bir sunum gerçekleştirilecek.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, iş yaşamında dijital dünyanın egemenliği giderek artıyor bizde kadın girişimcilerimiz için farkındalık oluşturmak ve iş yaparken dijital dünyadan azami düzeyde faydalanmalarını temin etmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Zonguldak TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin bir etkinliği olacak olan toplantımız 7 Mayıs 2019 Salı günü 13.00-16.00 saatleri arasında Odamız toplantı salonunda yapılacak. Kadın girişimciler bu etkinliğimiz için 03722511111 no’lu telefondan kayıt yaptırılabileceği gibi www.facebookkadingirisimciler.com adresinden de kayıt yaptırabilirler. Toplantıya ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm kadın girişimcilerimizi  bekliyoruz, dedi.

Editör: Haber Merkezi