Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Kardeş Oda İstişare Toplantısına, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Osmaniye Ticaret Borsası heyetleri ve Batı Karadeniz Bölge Odaları heyetleri katıldı.

2018 yılında Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti ve Bölge Odaları heyetleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ve sonrasında Zonguldak Dedeman otelde bir araya geldi.Gerçekleştirilen kardeş oda istişare toplantısına; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ergün Ece, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş katılım sağladı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, '' Batı Karadeniz Bölgesi Odaları olarak, birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır düsturu ile hareket ediyoruz ve her geçen gün birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Bu birlikteliğimizi diğer bölgelerdeki Oda ve Borsalarımızla da genişletiyoruz. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile yapmış olduğumuz protokol de bunun bir örneğidir. Üyelerimizin müşterek menfaatlerini korumak adına, üyelerimize verdiğimiz hizmetlerin geliştirilmesi, hizmet kalitemizin artırılması adına işbirliği yapıyoruz, tecrübe paylaşıyoruz. Toplantımıza katılan ve katkı veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi