Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 13 meslek grubunda seçimler gerçekleştirildi.

9 meslek grubunda 5 kişi, 4 meslek grubunda ise 7 kişi olmak üzere toplam 73 kişi seçildi. Seçilen 73 kişi önümüzde ki hafta kendi arasında toplanarak meclis yönetimini oluşturacak.

Seçimlere, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bir önceki Başkanı Salih Demir, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

SALİH DEMİR: SEÇİLECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bir önceki Başkanı Salih Demir: “Seçimler hayırlı olsun, arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Meslek gruplarının seçim yapılıyor. Meslek gruplarının seçiminden daha sonra yönetim seçecek. Zonguldak a yakışır bir seçim oldu” dedi.

MUHARREM COŞKUN: METİN BAŞKANI VE EKİBİNİ KUTLUYORUM

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’da, “Ticaret Odası'nın son zamanlarda ki en güzel bir genel kurulu. Ticaret Odası'nda kalite çok yükseldi. Bundan sonra Ticaret Odası Başkanı kim olursa olsun kalite çıtasını çok yüksek tutması, yüksek olması ve çok çalışması gerekiyor. Ben Metin Başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum başarılar diliyorum, Zonguldak’a hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

METİN DEMİR: İSTİKRAR DEVAM EDİYOR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir de: “2018 ve 2022 döneminde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda meslek komitelerinde ve mecliste görev yapacak olan arkadaşlarımızın seçim işlemleri için toplandık. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda istikrar devam ediyor, aile ortamı devam ediyor. Allah'a şükür yine bu 13 gruptan 30 meclis üyeliği için tüm gruplar da tek liste halinde bir uzlaşı içerisinde, bir aile ortamı içersinde seçimlere başladık. Önümüzdeki hafta içersinde hem yönetim kurulu üyeliklerimizi, hem Meclis Başkanlığı ve diğer görevlerin de seçimleri tamamlanacak. 12 Nisan'a kadar sürecek bir seçim maratonu içindeyiz. İlk ayağını hayırlısıyla başlatmış olduk. Ben seçimlere yoğun katılımdan ve ilgiden dolayı tüm üyelere şükranlarımı sunuyorum” dedi

(HABER: GAMZE TAŞDEMİR-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi