Kaymakam Haberleri

Kaymakam haberleri ve güncel Kaymakam gelişmeleri, Kaymakam ile ilgili tüm video, Kaymakam fotoğrafları ve Kaymakam haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, ilçede görev yapan daire Müdürleri ile Basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

GENEL

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu.

GÜNCEL

Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir izne ayrıldı.

GÜNCEL

Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir'i halk oyunları ekibi ziyaret etti.

KİLİMLİ

Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, emekli öğretmen Gülseren Teoman'ı ziyaret etti.

GÜNCEL

Zonguldak’ın Devrek İlçesi’ne yeni atanan Kaymakam Muhammet Evlice’yi ziyaret eden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Evlice’ye Devrek Bastonu hediye etti.

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren ÇAYBEL tesislerini inceleyen Kaymakam Mehmet Göze, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan bilgi aldı.

SİYASET

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Kaymakamlığı'ndan Ankarar Beypazarı Kaymakamlığına atanan Vedat Yılmaz veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Kaymakam ve  Vali yardımcıları ile huzur ve güven toplantısı yaptı.

GÜNCEL

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Kaymakamı Vedat Yılmaz'ın Ankara Beypazarı'na atanmasının artından Alaplı'ya ise Akkaya Kaymakamı Selçuk Köksal atandı.

GÜNCEL

Yeni atanan Gökçebey Kaymakamı Adem Taşpınar’a ziyarette bulunuldu.

ZONGULDAK

Gökçebey Kaymakam'ı Emrah Aslan sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.