Hırsız Haberleri

hırsız haberleri ve güncel hırsız gelişmeleri, hırsız ile ilgili tüm video, hırsız fotoğrafları ve hırsız haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


BOLU

Bolu’nun Gerede ilçesinde 2 milyon 500 liralık kuyumcu soygunuyla ilgili 1 kişi yakalandı.

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bir yıl içerisinde çok sayıda ev soyan hırsız, çaldığı bakır ürünleri Sakarya'nın Geyve ilçesine götüreceği sırada yakalandı.

DÜZCE

Düzce’de silah imalathanesine giren hırsız 20 adet üretimi yapılmış av tüfeği, silah imalatında kullanılan çeşitli makineler ve freze makinesi çaldı.

ALAPLI

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Belediye dükkanlarında bulunan çay ocağında hırsızlık olayı meydana geldi.

ASAYİŞ

Kocaeli'de dorse takılı haldeki çekici, karavan ve bir tırın fren sistemlerini kontrol eden cihazı çaldığı tespit edilen 3 şüpheli tutuklandı.

BARTIN

Bartın ve Kastamonu'nun köylerinde enerji nakil hatları ve iletişim kabloları çalan 2 kişilik şebeke jandarmanın operasyonuyla çökertildi. Gözaltına alınan zanlılar,...

KOCAELİ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ev sahibi içerideyken balkona tırmanan hırsız, polis ekiplerine suçüstü yakalandı. O anlar anbean görüntülendi.

GÜNCEL

18 yaşından küçük olduğu tespit edilen zanlı Yalova'dan çaldığı araçla Zonguldak'a kadar kaçtı.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde hırsızlık amacıyla giren şüpheliler, kendilerini kaydeden iş merkezinin güvenlik kamerasını da çaldı.

ASAYİŞ

Bolu'da marketten ve camiden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, sevk edildiği adliyede polis ekiplerine zorluk çıkardı. Adliyeye girmek istemeyen şüpheli...

ASAYİŞ

Karabük'te son 10 günde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen ve hakkında 17 yıl hapis cezası nedeniyle aranması...

ASAYİŞ

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki otomobili çalan şüpheli, 6 saat sonra otostop çekerken polislere yakalandı.