Mudurnu Haberleri

mudurnu haberleri ve güncel mudurnu gelişmeleri, mudurnu ile ilgili tüm video, mudurnu fotoğrafları ve mudurnu haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan fırtına, manav dükkanının tentesini yıktı.

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde elektrik direğinden kaynaklı ormanlık alanda örtü yangını çıktı. Arazözlerin erken müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Pelitözü köyünde faaliyet gösteren Mudurnu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Biyokütle Santrali’nin vatandaşın tarlasına ve köy...

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde köpeklerin kovalaması neticesinde havuza düşen ve boğulmak üzere olan yavru köpeği vatandaşlar kurtardı.

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evde çıkan yangın bitişiğinde bulunan eve de sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken şans eseri...

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kontrolden çıkan tır, şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bir yıl içerisinde çok sayıda ev soyan hırsız, çaldığı bakır ürünleri Sakarya'nın Geyve ilçesine götüreceği sırada yakalandı.

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında 3 ev 1 samanlık küle döndü. Yangını söndürmek isteyen 2 kişi yaralandı.

BOLU

Bolu-Mudurnu kara yolunda kontrolden çıkan bir otomobil, yoldan yaklaşık 10 metre aşağıdaki tarlaya uçtu.

BOLU

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 7 asırdır gelenek olarak sürdürülen esnaf duası, Ramazan ayının ilk cuma namazı öncesinde yağmur altında gerçekleştirildi.

BOLU

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı ahşap ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.