Mustafa kemal atatürk Haberleri

mustafa kemal atatürk haberleri ve güncel mustafa kemal atatürk gelişmeleri, mustafa kemal atatürk ile ilgili tüm video, mustafa kemal atatürk fotoğrafları ve mustafa kemal atatürk haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


GENEL

Suudi Arabistan'ta bu akşam oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Final maçı iki takım yöneticilerinin aldığı kararın ardından iptal...

GÜNCEL

Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, Cuma vaazında "Bizlere bir vatan bırakan  Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz." dedi.

GÜNCEL

10 Kasım Atatürk'ü Wnma günü kapsamında Zonguldak'ta izciler Atayürk'e saygı nöbeti tuttular.

GÜNCEL

Maden işçileri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

GÜNCEL

Ulu Önder'in fotoğrafları Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde sergilendi.

GÜNCEL

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü kapsamında anma mesajı yayınladı.

GÜNCEL

Safranbolu Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yer aldığı 100 yıl önceki gazeteleri açık hava reklamlarında sergiledi.

GÜNCEL

Kilimlili öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna giderek Cumhuriyet duygusunu iliklerine kadar yaşadı.

ZONGULDAK

Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yapılan etkinlikle, Atatürk'ün Samsuna çıkışı ve Zonguldak'a gelişi canlandırıldı.

SPOR

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.