Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


KARABÜK

Karabük’te uyuşturucu ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KOCAELİ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde abisinin boğazını keserek öldüren zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 49 yaşındaki maden işçisinin ruhsatsız işletilen maden ocağında hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.

DÜZCE

Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 35 bin 60 şahıs sorgulandı araması bulunan 58 şahıs yakalanırken 24 kişi tutuklandı.

KOCAELİ

Kocaeli'de eski sevgilisini öldüren ve yakalanmamak için toplu taşıma araçlarına kullanmayarak günlerdir yürüyen ancak polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, çıkarıldığı...

KARABÜK

Karabük’te 2 bin 604 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KASTAMONU

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kavga ettiği kişiye benzettiği şahsı tüfekle rehin aldı, tutuklandı.

DÜZCE

Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 960 gram skunk, 80 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın en kalabalık mahalllelerinden olan İncivez'de dün gece saatlerde bir kadını taciz eden şahsı döven 5 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından...

KASTAMONU

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta 11 bin 87 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

KASTAMONU

Kastamonu’nuın Taşköprü ilçesinde ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aranan.2 şahıs, JASAT dedektifleri tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

KARABÜK

Karabük'te merkezli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.