Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi'nde bulunan, yıllardır kullanılmadığı için harabeyi andıran, yıkılmak üzere olan spor salonunun yerine yenisi yapılacak.

AK Parti Zonguldak Milletvekili  Av. Saffet Bozkurt, spor salonunun yeniden yapılarak belde halkının hizmetine sunulacağını sosyal medya hesabından duyurdu Bozkurt şu bilgilere yer verdi;

"Geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ile bizzat görüştüğümüz ve dosyasını teslim ettiğimiz yıllardır bir çile haline gelen Kandilli spor salonu  ile ilgili Spor Toto Teşkilat başkanlığı ve Zonguldak İl Gençlik spor müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile yakın zamanda yapım çalışmalarına başlanacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'a ve Spor Toto Genel Müdürü Sayın Dr. Mehmet Ata Öztürk'e teşekkür ediyorum."


BELEDİYE BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ
Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, spor salonunun yıkılıp yeniden yapılması için destek veren Milletvekili Saffet Bozkurt'a teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi;
"Kandilli Beldemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kandilli Beldesi Merkezinde bulunan ve hasarlı olmasından dolayı kullanılmayan spor salonunun yıkılıp yeniden yapılması kararı alındığını büyük bir mutlulukla öğrendik. Beldemize yeni bir spor salonu yapılıp gençlerimizin spor ve diğer etkinlikler yapabilmelerini sağlayan Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Av. Saffet Bozkurt'a Kandilli halkı adına çok teşekkür ediyorum. Kandilli'mize hayırlı olsun."

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz