TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor ara transferde yaptığı takviyelerle sezonun 2. yarısında alt sıralarda kurtulmayı hedefliyor.
Zonguldak Kömürspor, kış transfer mevsiminde 7 futbolcuyu renklerine bağlayarak lisansını çıkarttı.
Kırmızı Lacivertli ekipte sezonun ilk yarısında  kaleyi koruyan Egemen Yaylı ve Gökhan'ın Siverek'in ayrılması üzerine bu mevkiide büyük bir ihtiyaç meydana gelmişti.
Zonguldak Kömürspor yönetimi uzun uğraşlardan sonra kaleci transferini bitirdi. Sezonun ilk yarısında 68 Aksaray Belediyespor formasını giyen 29 yaşındaki tecrübeli kaleci  Ogün Karakaya ile anlaşmaya varıldı. Tecrübeli kalecinin lisansı önümüzdeki hafta çıkartılacak.
KİM BU OGÜN KARAKAYA ?
Zonguldak Kömürspor'un  yeni bir numarası  Ogün Karakaya 1995 Denizli doğumlu.
Futbola 2006 yılında Denizlispor altyapısında başlayan Ogün Karakaya, 2012 yılında Denizlispor'da profesyonelliğe ilk adımı attı. Profesyonelliğe geçtikten sonra 3 Denizlispor'da oynadı ve 2015 yılında Sarayköy 1926 futbol kulübüne kiralık gitti. 2016 yılında İstanbulspor'a bonservisiyle birlikte transfer oldu.
Daha sonra sırasıyla 23 Elazığ Futbol Kulübü, Uşakspor, Bergama Sportif Faaliyetleri, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya Arguvan Spor Kulübü, Elazığspor ve son 2 sezondur 68 Aksaray Belediyespor formasını giyiyordu.
Sezonun 2. yarısında Zonguldak Kömürspor'un kalesini koruyacak olan
Ogün Karakaya, U21 Ligi 44, TFF 3. Lig 130, Türk TFF 2 lig 3 Türkiye kupası 3 resmi maçta forma giydi.
öte yandan  Ogün Karakaya ile yapılan görüşmeler Cuma akşamı  sonuçlandığı ve mesai saati bitimine evrakları yetişmediği için lisansı önümüzdeki hafta içinde çıkartılacak.
Kaleci Ogün Karakaya lisansı çıkmadığı için 1461 Trabzon maçında kadroda yer alamayacak. 

Kaynak: Ercan Aygün