15 Eylül 2023 tarihinde açılışı gerçekleşen ‘HOCİN’ markası açılışına özel çelenk değil, bir çift ayakkabı alınarak deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara gönderilmesini talep etmişlerdi. 

Zonsiad Başkanı ve HOCİN markası ortaklarından Nejdet Tıskaoğlu sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımında,
“Markamız ‘HOCİN’ 15 Eylül 2023’de açılışını gerçekleştirmişti.

Açılışa katılım sağlayan ya da sağlayamayan  misafirlerimizden desteklerini çelenk değil bir çift ayakkabı ile İhtiyaç sahibi depremzedelere göndereceğimizi belirtmiştik. HOCIN iş ortakları;  Ömer Şentürk ve Eren Tülübaş’ın birlikteliğinde ayakkabıları bizzat Kahramanmaraş Baykar konteyner kenti Kaymakamı Sayın Mine KURT’A  teslim etmişlerdir.

İş insanı Serkan Duran’ın da büyük destek ve katkıları ile bilinçli bir şekilde deprem bölgesine yapmış olduğumuz yardımlar sayesinde birçok ihtiyaç sahibinin yüzünde tebessüme sebebiyet vermek ülkemiz adına ve Yerli Markamız HOCIN adına gurur vericidir. 

 HOCİN’in markamızın açılışında yapmış olduğumuz bu bilinçli yardım ve destek herkese örnek olmalıdır. Bu kapsamda hem üretici hemde ihtiyaç sahibi bir çok insan tarafından hayırlı ve katkılı bir iş olmuştur...” açıklamasına yer verdi. 

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz