Bugün Zonguldak çok önemli bir günü yaşayacak

Bugün Zonguldak tarihi bir günü yaşayacak

Çünkü bugün Zonguldak Cumhurbaşkanını ağırlayacak

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak’ta mitinge katılacak, halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Zonguldak’ta çok önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan Zonguldak olarak beklentimiz yüksek

Zonguldak yatırıma aç

Zonguldak madenciye aç

Zonguldak hizmete aç

Zonguldak olarak Cumhurbaşkanımızın vereceği müjdelere odaklanmış durumdayız

Mesela

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na işçi alınması

TTK gerçekten çok zor durumda

TTK Zonguldak’ın gerçeği

TTK hiç olmadığı kadar tarihindeki en düşük işçi sayısıyla çalışıyor

Cumhurbaşkanımız mitinginde TTK’ya işçi alınacağı müjdesi verse ne güzel olur öyle değil mi

Zaten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’da Cumhurbaşkanımızın mitingde Zonguldak ve bölgemiz açısından güzel şeyler söyleyeceği inancında olduğunu ifade etti.

Sayın Cumhurbaşkanımız bu yazıyı okur mu okumaz mı bilemiyorum ama Zonguldak olarak talebimizi ben yinede iletmek istedim.

Ayrıca Ereğli tersaneler bölgesinin canlandırılmasını talep ediyoruz

Örneğin Ereğli Tersaneler bölgesinde savunma sanayimiz için son derece hayati önem taşıyan Milli Gemi (MİL-Gem) ve denizaltı yapımı sağlanmalıdır.

Filyos Projesi büyük bir ivme kazanmış durumda ve liman inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Zonguldak-Filyos arasındaki yol yapılması büyük bir önem taşımaktadır. Zonguldak Filyos duble yolun bir an önce yapılması hayati önem arz ediyor.

Bu ve buna benzer müjdeleri duymak istiyoruz.

**

ZGC İFTARI MÜKEMMELDİ

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşem bir iftar organizasyonuna imza attık. Zonguldak genelinde ki meslektaşlarımız aileleriyle birlikte iftarda buluştular. Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Garnizon komutanı ve Askerlik şubesi Başkanı Ayhan kafalı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Basın İlan kurumu Müdürü Ali Nuhoğlu’da katılanlar arasındaydı. Bu seneki iftarımıza 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler nedeniyle tarafsızlığımızı korumak adına siyasileri davet etmedik. Doğru olanda buydu ve doğrusunu yaptık. Bu konuda Derya Akbıyık başkanımı kutluyorum. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak genel kurulumuzu yakın zaman önce yaptık ve yeni yönetim olarak iş başına geldik. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak çok geniş bir aileyiz. Zonguldak merkez ve ilçelerde çok sayıda üyemiz var. Türkiye Gazeteciler Federasyonu olsun Türkiye Gazeteciler Vakfı yönetim kurulu üyesi olan cemiyet başkanımız Derya Akbıyık ile sadece Zonguldak’ta değil Türkiye çapında da oldukça etkili bir sivil toplum kuruluşuyuz. 69.Kuruluş yıldönümünü kutlayan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak yerel babına katkılarımız devam edecek. Yerel basına kaynak oluşturmak adına bir çok çalışmalarımız var.

İyi ki varsın ZGC