Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından Esenköy mahallesi 1000m³ depo tamamlanması yapım işi gerçekleştirilecek.Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,ihaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacak.Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günü.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Gerçekleştirilecek ihale 14 Temmuz 2021 tarihinde saat 11.00'de Merkez Mahallesi Şehit Polis Ramazan Tavşancı Caddesi No:25 adresinde yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

https://www.ilan.gov.tr/ilan/814527/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/depo-insaati-tamamlanacak.

Editör: Haber Merkezi