Jeneratörler senkronize edilecek

Sağlık Bakanlığı tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi ana binada bulunan 875 KVA jeneratörün ek binada bulunan 2 adet 800 KVA jeneratör ile senkronizasyonu ve akuple edilmesi yapım işi gerçekleştirilecek.Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,ihale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ÇAYCUMA DEVLET HASTANESİ SATINALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

İhale 23 Ağustos 2021 tarihinde saat 11.00'de Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız;

https://www.ilan.gov.tr/ilan/832202/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/jeneratorler-senkronize-edilecek.

Editör: Haber Merkezi