Karabük  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından LOW-BED ve vinç kiralaması hizmet alımı yapılacak.İhale  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, istekliler gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu,şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat sunması gerekiyor.İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunlu. İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecek.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
İhale 27 Ağustos 2021 tarihinde saat 11.00’de Karabük Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız;

https://www.ilan.gov.tr/ilan/829947/ihale-duyurulari/hizmet-alim-ihaleleri/low-bed-dorse-ve-vinc-kiralanmasi-hizmeti-alinacaktir%22%20https:

Editör: Haber Merkezi