Zonguldak Maden İşçileri Eğitim ve Spor Vakfı Başkanlığı mütevelli heyetinin olağan toplantısı yapılacak.25 Ağustos 2021 tarihinde çoğunluk sağlanamazsa 1 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,Vakıf Senedinin 5. Maddesinin  (A) bendi  gereğince Mütevelli  Heyeti olağan toplantısı açılış ile başlayacak.Divan heyeti seçiminin ardından saygı duruşunda bulunulacak, yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve müzakeresi yapılacak.Tahmini bütçenin okunması ve görüşülmesinden sonra yönetim ve denetleme kurulunun ibrası,öğrenim yönetmeliği görüşülmesi,yönetim ve denetleme kurulunun seçimi,dilek ve temenniler gerçekleştirilecek.

Genel kurul 25.08.2021 Çarşamba günü  saat 10.00’da  Zonguldak  Mithatpaşa Mah. Nizam Cad. Şemsi Denizer Sok. No:18 adresinde bulunan Genel Maden İşçileri Sendikası “Şemsi Denizer “ toplantı salonunda yapılacak.Çoğunluk sağlanamadığı taktirde İkinci  toplantı  01.09.2021 Çarşamba günü aynı yer ve aynı saatte aynı gündeme göre yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/832955/tebligat-ve-duyurular/kurumsal-tebligat-ve-duyurular/mutevelli-heyeti-toplanti-duyurusu.

Editör: Haber Merkezi