Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yollarında sanat yapısı yapım işi gerçekleşecek.Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekiyor.Teklifler, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecek.İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Gerçekleştirilecek ihale 9 Haziran 2021 tarihinde saat 10.00'da Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı çalışma odasında yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın https://www.ilan.gov.tr/ilan/796074/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/orman-yollarinda-sanat-yapilar-insa-edilecek.

Editör: Haber Merkezi