T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Satınalma Servis Müdürlüğü tarafından Boğazköprü-Ulukışla hat kesimi ile Kayseri Kuzey yolu sinyalizasyon teknik bina ve shelterlara yangın söndürme sistemi kurulması ve Irmak-Karabük-Zonguldak sinyalizasyon teknik bina ve shelterlara yangın söndürme sistemi kurulması yapım işi gerçekleştirilecek. Yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,tüzel kişilerde isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat sunulması gerekli.İhale konusu işte idarenin onayı ile altyüklenici çalıştırılabilir. 

İhale 12 Ekim 2021 tarihinde saat 10.30'da 2.Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/847763/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/yangin-sondurme-sistemi-yaptirilacaktir.

Editör: Haber Merkezi