Mutlu, Bakan Bayraktar’ın TTK Gelik maden ocağında işçilerle beraber iftar açarak, madencileri büyük bir moral ve motivasyon olduğunu söyledi.

Bakan Bayraktar'ın madencilerle  iftar açma sözü verdiğini ve bu sözü yerine getirdiğini belirten İsa Mutlu şunları ifade etti;

“Sayın Enerji Bakanımız bize daha önce sendikamızı ziyaret ettiğinde maden işçileriyle beraber madende bir sahur ya da iftar yapmak istediğini ifade etmişti. Ramazan ayının içerisinde muhakkak bir gün gelmek istediğini beyan ifade etmişti. Biz de kendisini ağırlamaktan onur duyacağımızı ifade etmiştik kendisine. Tabii ki İliç'te yaşanan maden faciasından dolayı Bakan Bey uzun zamandır oradaydı. Ancak dün akşam için kendileri maden işçisini ziyaret etme fırsatı bulabildiler. Ve Gelik ocağımızda maden işletleriyle beraber iftar yapmak için dün akşam ocakta işçilerimizle beraber iftar yapıldı. Maden işçilerimize güzel bir moral motivasyon oldu. Neticede sorumlu Bakanımızın işçilerimizle bir arada olması, emekçilerle bir arada olması, onlarla hasbihal etmesi, onlarla dertleşmesi güzeldi. Bizim açımızdan da orada güzel bir sohbet ortamı, samimi bir sohbetle iftarımız gerçekleşti. Sayın Bakanımızı iftardan sonra Ankara'ya yolcu ettik. Bu şekilde Sayın Bakanımıza da biz maden işçileri adına teşekkür ediyoruz. Maden işçilerimizi de tüm bakanımızın da tüm maden işçilerimize selamı var. Güzel oldu, iyi oldu. İnşallah ilerleyen günlerin belli aralıklarında Sayın Bakan Beyi tekrar aramızda görmekten, tekrar maden işleriyle beraber aynı ortamda samimi bir sohbet ortamında ağırlamaktan onur ve gurur duyacağımızı ifade etmek isterim."

Muhabir: Ercan Demir