Bartın’da iki işçi servisi sabah saatlerinde kafa kafaya çarpıştı. Kaygan zeminin beraberinde getirdiği feci kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 22 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza Bartın istikametinden Kurt Köyü istikametinde meydana geldi. Sabah saatlerinde seyir halinde olan E.A. (50) idaresindeki servis aracı, N.G. idaresindeki servis aracı ile çarpıştı. İki aracın devrildiği kaza ekiplere bildirildi. Olay yerine gelen çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri yaralıları araç içinden kurtardı. 22 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü N.G.’nin de yaşam belirtisi vermediği ve olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. 
Kazayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Bartın’da iki işçi servisinin çarpışması sonucunda devrilen araçlarda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken 22 kişi de yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Kurt Köyü mevkiinde meydana geldi. Bartın istikametinden Kurt Köyü istikametine seyir halinde olan E.A. (50) idaresindeki servis aracı, aynı istikamette seyir halinde olan N.G. (68) idaresindeki servis aracı ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile iki araç devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Feci Kazada araçta sıkışan servis şöförü N.G. Olay yerinde hayatını kaybetti. Her iki araçta ilk belirlemelere göre 22 yaralı Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi