Gelik Belediyesi'nde çalışan işçilere zam yapıldı. Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ile Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu tarafından toplu sözleşme anlaşması imzalandı.
Atılan imzalardan sonra Gelik Belgesi'nde çalışan kişilere %73 oranında zam yapıldı. Gelik Belgesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Belediye çalışanlarımızın,üyesi oldukları Disk'e bağlı Genel İş Sendikası ve Gelik Belediyesi adına Belediye Başkanımız  Burhan Sezgin ile Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ile sendika temsilcisi Temel Koşar ve Belediye çalışanlarımızın hazır bulunduğu toplu sözleşme toplantısı Belediye çalışanlarımıza % 73 oranında verilen iyileştirme zam oranı imza altına alındı.
Belediye çalışanlarımızı yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında ezdirmeyen Belediye Başkanımız  Burhan Sezgin'e çalışanlarımız ve aileleri adına teşekkür eder özverili çalışmaları ile hak ettikleri ücret ile çalışmaları devam eden emekçilerimize hayırlı olsun inşallah."

Kaynak: Haber Merkezi