İyi Parti bu sefer Türkiye gündeminde bu sefer farklı bir olayla yer aldı.

Dayak olayıyla 

Tüm Türkiye’de İyi Parti dayak vakasıyla çalkalanıyor

İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde yer alan yaklaşık 200 kişi, Genel Başkan Meral Akşener ile liste sorunlarını görüşmek için 2 erkek 5 kadından oluşan heyet belirledi.

Zonguldak İyi Parti kurucu il başkan yardımcısı ve eski merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım’ın önderliğinde oluşan heyet genel merkezde takım elbise giyen yaklaşık 60 kişilik özel bir ekip tarafından yaka paça dövüldü.

Özel diyorum çünkü Serhat Yıldırım’ında dediğine göre gelen heyeti dövmek için özel olarak orada bulunuyorlarmış.

Kongreler sırasında yaşanan liste sorunları başta olmak üzere pek çok problemin çözümü için Genel Başkan Meral Akşener’le görüşmek için İYİ Parti kurucularından oluşan taban hareketi, görüşme sırasında genel merkez binasında bulunan 60’a yakın takım elbiseli adam tarafından Milletvekilinin talimatı üzerine tekme tokat dövülerek dışarı atıldı.

Ve bu yaşanan vahşet tüm ulusal gazete ve tv’lerde ana haberlerde yer aldı.

İyi Parti’deki vahşet sahnelerine tüm Türkiye tanık oldu.

Üstüne üstelik bu vahşet sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklama yapılmadı, sessizliğe büründü.

Serhat Yıldırım bana bizzat yaptığı açıklamada heyet olarak darp olayından kısa bir süre önce görüşme esnasında bir kamera konulduğunu ve bu kameranı çekim yaptığını ardından bu olayın yaşandığını söyledi.

Artık bu kamerayı kimler izliyordu acaba!

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan olmasaydı heyettekiler beklide linç edileceklerdi.

60 kişinin 5’i kadın olmak üzere toplam 7 kişiden oluşan heyete acımasızca saldırması, vahşetten başka ne olabilir ki.

VE MERKEZ SAĞDA YENİ BİR PARTİ

Ve yaşana bu vahşet sonrasında İyi Parti’deki taban hareketi tarafından merkez sağda yeni bir parti kurulması için karar alınmış durumda.

Serhat Yıldırım önümüzdeki 1-1,5 ay gibi bir sürede parti kurma çalışmalarını netlik kazanacağını ve partini kurulma çalışmalarına stard verileceğini söyledi. 81 ilden İyi Parti’den dışlanan, istenmeyen ilan edilen partini kurucuları, tüm Türkiye çapında çık hızlı bir şekilde teşkilatlarını kurabilecek kapasitede. 81 ilde şimdiden il başkanları hazır diyebiliriz yani. Sadece partini ismi proğramını ve genel başkanını belirlemek kaldı.

**

KİLİMLİ’DE SEÇİM YARIŞI..

10 Eylül’de AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığının kongresi yapıldı ve kongrede güvenoyu alan Sedat Demirci yeni ekibiyle birlikte teşkilat çalışmalarına hız vermiş durumda.

Sedat Demirci yeni hedefini belirlemiş durumda.

Kilimli ve Gelik Belediyeleri AK Parti’den Çatalağzı ve Muslu Belediyeleri ise CHP’den.

Demirci önümüzdeki yerel seçimlerde Çatalağzı ve Muslu’yu AK parti ailesine kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Teşkilat olarak çok çalışacaklarını ve bu Çatalağzı ve Muslu’da da seçimleri kazanacaklarını ifade etti.

Hatırlıyorum da Saadet Partisi İlçe başkanı Kilimli, Gelik, Çatalağzı ve Muslu belediyelerini kazanacakların belirtirken, CHP ilçe başkanı Erol Sarıal’da Kilimli ve Gelik belediyelerini CHP’ye kazandıracakları yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Daha duruna MHP’nin de çiçeği burnunda yeni ilçe başkanı Vedat Savaş’ında benzer hedeflerinin olduğunu biliyoruz .

Yerel seçimlere fazla bir zaman kalmadı ve Kilimli’de inanın şimdiden siyasi partiler arasında seçim yarışı başlamış durumda.

İzlemeye devam ediyoruz.