Mevlana’nın dediği gibi çiğ yerseniz karnınız ağrır..!!

Zonguldak’ta o kadar çiğ yiyen ve çiğ yiyenlerin dostları var ki..!! Bunlar kendi kendilerini tedavi etmeye başlamışlar ama nafile. Çiğ yeme hastalığı salgına dönüp, çiğ yiyenler çiftlik hastanesine döndürmüşler Zonguldak’ı..!!

Bu hastalığa bulaşanları sizler ile paylaşayım ki uzak durun yoksa bu hastalık sizlere de bulaşır. Unutmamamız gerekir ki, bu dünya Sultan Süleyman Hana kalmadı... Sınırlı bir ömrümüz var bu dünyada. Ahireti de hatırlayalım ki..!! Kul hakkı yemeyelim.

Çiftlik Hastanesi dedim ya! Kim bu 

çiftliğin hastaları. Bu hastalar Neler Yapmışlar?  Bir bakalım!

Genel Maden İş Sendikası’ndan başlayalım. Öyle ya başladığım işi bitireyim ki diğerlerine sıra gelsin.

 Yerin yüzlerce metre altında çalışan madencilerimizden toplanan sendika aidatı ile,  aylık 1.200.000 tl. (birmilyon ikiyüzbin tl.) geliri olan, Genel Maden İş Sendikası başkanı Sayın Hakan Yeşil sizin kişiliğiniz ve dürüstlüğünüzden şüphe etmiyorum fakat! size de 

Balık Baştan Kokar atasözünü hatırlatarak GMİS de olan-biten her şeyin faturasının size çıkacağını biliyorsunuzdur herhalde.  Bir önceki yazımda sorduğum sorulara gönderdiğiniz, hızlı gidiyor cevabı, beni ve kamuoyunu tatmin etmedi.  Ben daha hızlanmadım. Çok da yavaş gittiğimi düşünürken, sayenizde biraz hızlanmam gerektiğini anladım. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim. Tam da bu doğrultuda size, ilk yazım da sorduğum soruların cevabını kamuoyunun beklediğini, Benim de cevabını bilmediğim soruyu sormadığımı hatırlatmak isterim. Soruları unutmuş olacağınızı düşünerek tekrar soruyorum.

  • ) Günlüğü 25 kuruş olan bir yerel gazeteye 6 ayda 45.50 TL ödemeniz gerekirken! neden 3 bin  TL Ödüyorsunuz ?  
  • )  ...Restoranda 16 bin liralık eğitimi kime verdiniz?
  • Eğitim giderleri adı altında faturalandırdığınız  Harcamalarınızın içeriklerinin neler olduğunu?
  • Eğitim adı altında yaptığınız bu harcamalarınızdan eğitimden sorumlu genel Sekreterinizin bilgisi var mı?  Varsa neden ödeme Talimatında imzası yok?

   4.) Yönetiminiz içinde kutuplaşma var mı? Neden her kes farklı bir açıklama yapıyor?

    5.) Madencilere karşı sorumluluklarınızı yerine getirmeden madencilerden elde ettiğiniz gelir ile neden  farklı yerlere sponsor oluyorsunuz?

Bu soruların cevabını sizden beklediğimizi, aksi takdirde belgeleri ile kamuoyu ile paylaşacağımızı, Sizin de sorgulanan bir başkan olarak tarihe geçeceğinizi belirtmek isterim.