Kilimli Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge, AK Parti Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, belediye ve il genel Meclis üyesi adayları ve binlerce kişi katıldı.

Ak Parti Kilimli ilçe başkanı Uğur Recepkethüda, “5 yılda yapılmaz denilen tüm işleri yaptık. Tercih edilen Kilimli için destek istiyoruz. Yaparsa Ak Parti, yaparsa Kamil Altun yapar” dedi.

AK Parti Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Polat Türkmen,  “AK Parti büyük hizmetler yaptı ve yapmaya da devam edecek. Tünellerde bitiyor. Kamil Altun’u size anlatmaya gerek yok. Yarın sandığa gideceğiz. En yüksek oyu almasını arzu ediyoruz. İz Kamil kardeşimizin yanındayız ve hizmetler devam esecek Allah’ın iziniyle” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Tünellerden geçerek Devrek’te Kilimli’ye yetişebildim. kilimli settir ve aynı zamandaysa merttir. Önümüzdeki 5 yıl için Kilimli’nin geleceğini oylayacağız.Ankara’da Kamil Altun’un tüm kapılar açık.
Kamil yetkin demektir. Belediyecikik hizmet işi yetkinlik işidir. Ele ele kol kola bir seçim geçirdik. 1 Nisan bizim içim çok önemlidir. Zonguldak 1 Nisan’da kuruldu, Kamil Altun’u sizlere emanet ediyorum” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı ve AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, Beş senede tarih yazdığını ve yine yazacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Ben sizlerle gurur duyuyorum. Hizmet, huzur, güvenlik şehrimizin kıymetli sakinleri yeniden zafer kazanmaya hoş geldiniz, şeref verdiniz. Yeniden tarih yazmaya hazır mısınız? Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Muhteşemsiniz. Harikasınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Işte gerçek Kilimli gerçek belediyecilik. Kıymetli hemşehrilerim. Bundan tam 5 yıl önce 2019’da yine bu meydanda hep beraberdik. Ne demiştik? Terk edilen değil Tercih edilen bir kilimli.
Sizlerin görev verdiğiniz günden itibaren bu Kilimli’nin gelişmesi, büyümesi, yaşanılabilir bir kent olması için var gücümüzle çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Sizler de şahitsiniz. Sadece belediyecilik yapmadık. ilçemizin gelişmesi için 
gerçek bir ilçe olduğunu hissettirebilmek için sosyal, kültürel, spor, eğitim, her anlamda bir çalışmamız oldu. Rabbimize
 nasip ederse çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben ilçemizin bu seviyeye atlamasında, buralara gelmesinde, başta Sayın Cumhurbaşkanıma Kıymetli bakanlarıma, değerli vekillerime, teşkilatlarıma, meclis üyelerime Belediyesi personeline ve tabii ki de siz değerli Kilimli halkına çok teşekkür ediyorum.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hizmet sevdalıları. Yine burada. Bu er meydanında başbaşa kaldık. Niye biliyor musunuz? Bizim ana muhalefet yine başvuru tarihini kaçırdı. Maalesef. Dün mitingini yaptı. Bizim yavru muhalefeti gören duyan var mı? Onları göremezsiniz. Onları duyamazsınız. Çünkü çıkar, menfaat ilişkileriyle bir araya gelmişler er meydanına çıkmakta yürekleri yok. Ne dedim az önce? Yavru muhalefeti yavru yavru parka eğlenmeye gönderdiniz hepiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Şu muhteşem kalabalığı burada inşallah Uzaktan uzaktan izliyorlardır. Bilmek için. Kilimli için herkes burada. Allah'a çok şükür. Evet. Kıymetli Kilimli sevdalıları. Biliyorsunuz. Yapacak bir şey olmayan, söyleyecek sözleri olmayan sadece çamur atar, iftira atar, yalan konuşur Yalan bunların ağzına yuva yapmış.

Bakın sizler şahitsiniz. Pazartesi günü ben yine burada olacağım. Onları siz burada göremeyeceksiniz inşallah Sizlerin büyük desteğiyle beraber”

Muhabir: Ercan Demir