Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın katılımı ile Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın “ Ankara ziyaretleri” gazetemizde “ Hizmet Seferberliği” başlığı ile manşetten yayınlandı.

Gerçekten bu başlığa uyan bir ziyaret programı olarak değerlendirildi, Zonguldak adına bu ziyarete katılmasından dolayı özellikle Sayın Valimize teşekkür etmek gerekiyor.

Ancak kadro “eksik” tutulmuştu...

Bu yöndeki eleştirilere tercüman olmak üzere özetleyelim...

Ankara’da bakanlıklarda ve genel müdürlüklerde ilimize hizmet akışı sağlanması için görüşmeler yapan Zonguldak Heyeti’ne Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un dahil edilmeyişi, hem bir eksiklik, hem de Kilimli’ye “haksızlık” olarak düşünülüyor.

Konuyu siyaseten yorumlayalım...

Dr. Selim Alan Zonguldak Merkez’de, Ali Bektaş Kozlu’da Ak Parti bakımından çok önemli seçim başarılarına imza attıkları gibi, Kamil Altun da Kilimli’de aynı başarıya imza atmadı mı?..

Kilimli’de genç ve temiz bir siyasetçi olarak ortaya çıkan ve elbette Polat Türkmen’in de büyük desteği ile seçimleri fark atarak kazanan Kamil Altun’a “üvey evlat” muamelesi yapılması doğrusu yadırgandı.

Oysa en az Zonguldak Merkez ve en az Kozlu kadar Kilimli’nin de hizmete ihtiyacı yok mu?..

Tıpkı Dr. Selim Alan’ın Zonguldak halkına, tıpkı Ali Bektaş’ın Kozlu halkına söz verdiği gibi, Kamil Altun da Kilimli halkına “hizmet sözü” vermedi mi?..

Mesela, Kilimli Sahil Yolu...

Bir an önce tamamlanıp, hizmete açılmayı beklemiyor mu?..

O halde aynı soruyu tekrar soralım...

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun “üvey evlat” mı?..

Kozlu’da “arızalı” iş makinesine fatura kesildi mi?..

Kozlu Belediye Meclisi’nde geçmiş dönemin hesaplarını, iş ve işlemlerini incelemek üzere “ Meclis Araştırma Komisyonu” kuruldu...

Bu komisyon – özetle -  Ali Bektaş’ın üzerine vurgu yaptığı “yetim hakkını” araştıracak...

Kozlu’nun “kısa dönem” Belediye Başkanı Kerim Yılmaz dönemine ait söylentiler ayyuka çıkmış durumda...

Öyle iddialar var ki, duyanlar kulaklarına inanamıyor, “pes doğrusu ! “ demekten kendini alamıyor.

Bu iddialardan biri de, “arızalı”, yani iş göremez durumda olan bir iş makinesine, Kozlu Belediyesi’ne iş yapmış gibi fatura kesildiği...

Kerim Yılmaz döneminde, Kozlu Belediyesi’na “iş yapan” meşhurrrr kiralık iş makineleri herkes tarafından biliniyordu ama, bu kadarına da gerçekten pes doğrusu!..

Çalışamayacak durumdaki arızalı bir iş makinesine fatura kesilmesi...

Hani, bir ara sağlık sektöründe ortaya çıkarılan bir yolsuzluk olayında “ölüye serum takıldığı” tespit edilmişti...

Onun gibi bir şey galiba...

Eğer “arızalı” iş makinesine fatura kesildiği iddiası doğruysa, yandı gülüm keten helva !..

Şu faturalara iyi bakmak gerekiyor.

Daha kim bilir neler var demektir !..