Eğitim Bir Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kamuran Aşkar bugün beraberinde Eğitim Bir-Sen Kilimli İlçe Temslcisi Çetin Demir ile birlikte Kilim Lisesi Müdürü Recep Ali Kanberoğlu, Madenci İlkokulu Müdürü Adil Altun, Gelik Ayiç Ortaokulu Müdürü Mutlu Bayrak Ulus, Plevne ilkokulu Müdürü Sefer Akkuş ve Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Kemalettin Oral'ı ziyaret etti.

Aşkar İlk olarak Kilimli Lisesi'ni ziyaret etti

Kamuran Aşkar, ""Bugün Kilimlli'de iki mutluluğu birden yaşıyoruz. Hem mezun olduğum Kilimli Lisesini ziyaret etmiş oluruz. Hem de uzun yıllardan beri ekibimizde dostumuz, arkadaşımız olan Recep Ali Bey'in (Kanberoğlu) müdürlük ziyaretinde hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Ben inanıyorum ki bu bölgenin çocuğu olan bölgeyi iyi bilen Recep Ali kardeşimiz Kilimli eğitim öğretim adına güzel hizmetlere imza atacaktır. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum. Allah yardımcısı olsun. Her daim yanında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyorum. 
Bugün Kilimli'deki eğitim bölgesindeki müdürlerimize Hayırlı olsun deyip öğretmen arkadaşlarımıza selam vermek için buradayım
Ben tekrar Ali Bey'e hayırlı olsun diyorum. Allah mahcup etmesin. Allah inşallah Kilimli adına, Zonguldak adına, ülkemiz, milletimiz adına hayırlara vesile olacak hizmetlere imza atar diyorum"dedi.

Kilimli Lisesi Müdürü Recep Ali Kanberoğlu'da, "Ben de Başkanıma ve müdürüme bu nazik ziyaretleri için Teşekkür ediyorum. 30 tane  öğretmenimiz 4 personelimiz toplumda 460 öğrenciyle bir eğitim öğretime başladık. Eksiğimiz yok. Her şeyiyle hazırız. 2023-2024 eğitim öğretim yılı. ülkemizde Zonguldak'ımızda veKiilimimize hayırlı olmasını geçmesini, kazasız, belasız geçirmeyi yüce Rabb'imden niyaz ediyorum, temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Ziyaretler diğer okul müdürleriyle devam etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Metin Özden