Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar ve yönetimi Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kamuran Aşkar, yeni Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'ın Zonguldak'ı bilen bir kişi olduğunu belirterek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.  Aşkar, Bozkan ile birlikte uyum içinde çalışarak özellikle eğitim camiasının bonka promosyonları ile ilgili birlikte güzel bir çalışma yapmayı planladıklarını, geçmiş dönemde istedikleri promosyonu alamadıklarını söyledi. Zonguldak'da eğitimin daha üst düzeye çıkarmak için elbirliği içinde hareket edeceklerini belirten Aşkan, Bozkan'a başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ise Zonguldak'ın kendisi için çok önemli bir il olduğunu belirterek daha önce 14 yıl bulunduğu Zonguldak'ta görevi süresi içinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Kamuran Aşkar, Osman Bozkran'a kitap cildi hediye etti.

ZONGULDAK'I VE ŞEHRİN DİNAMİKLERİNİ BİLE BİR ARKADAŞIMIZ"

Kamuran Aşkar ziyarette yaptığı konuşmada;

"Osman Bey ile bizim çok eskiye dayanan dostluklarımız oldu. Daha önceden burada görede bulunduğu dönemde beraber çalıştığımız bir arkadaşımız. Bu bağlamda baktığımızda Zonguldak'ı bilen, şehrin dinamiklerini bilen bir arkadaşımızın Milli Eğitim Müdürlüğü'nde olmasını çok önemsediğimi özellikle bilmenizi istiyorum. Şehrin eğitimine baktığınızda, bina yapılaşma noktasında önemli adımları var.  Özellikle de şunu söyleyeyim. Eğitim Eylül ayında başlayacak ama özellikle Zonguldak'taki eğitim senin en önemli sorunlarından bir tanesidir.
Promosyonlar noktasında yapmış olduğumuz görüşmelerde çok mesafe kat edemedik. İnanıyorum ki yeni gelen müdürümde de  sendika ve milli eğitim müdürlüğü noktasında önemli bir mesafe kat edeceğiz. Inşallah eğitimimizin yüzünü güldüreceğiz.
Ben kendisine  Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından dolayı mutlu olduğumu belirtiyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Şehir adına, şehrimiz adına, eğitim öğretim adına inşallah hayırlı hizmetlere imza atar. Ve buradan geçmişte olduğu gibi yine bu görev sona erdiğinde de hayırla yad ederek, güzel anılarla ayrılırız diye temenni ediyoruz. Tekrar hayırlı olsun diyorum.
Promosyon konusunda 2021 Nisan  tarihinde anlaşmasını yapmıştık. 4yıllık bir anlaşma yapmıştık. 6241 lira almıştık bugünün şartlarında pul oldu tabiki. Türkiye'deki ekonomik krizde dalgalanmalar sonrasında aldığımız promosyon. Dolayısıyla bu noktada geçmiş dönemde yeni bir ihale süreci yaptık ama ihaleye katılımının beklediğimiz seviyede olmaması. Halk Bankası'nın beklentimize yaklaşmadı.
Burada özellikle şunu belirteyim. Aynı tarihte Gaziantep anlaşma yapmış. Şimdi aynı tarihte yapmış ama aynı Halk Bankası  Gaziantep için de revize ederek eğitim çalışanlarının haklarının ödenmesi noktasında ödeme yaparken Zonguldak ilinde maalesef yapmadık."

Osman Bozkan da ziyaretle ilgili olarak;

"Özellikle birinci öncelik olarak da yaz tatili döneminde olduğu için burada önemsediğimizi belirteyim. Önce Memur-Sen'e hoş geldiniz. Tabii şu anda Memur-Sen'in görüşleri değerli. Tüm çalışanlarımızın tüm paydaşlarımızın, görüşleri önemli. Zonguldak için en güzelini yapmak için hep beraber mücadele ettik. Kendilerine de sizlere de çok teşekkür ediyorum. Her alanda, her alanda, herkesin desteğini isteğine ihtiyacımız olacaktır" dedi.

(Haber: Ender Yüksel)