Meslek odaları, toplum yararına çalışan dernekler ve sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, Türk Kızılayı Derneği Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ile de bir araya geldi.
Dikmen, Başkan Kürşat Yağız ve Türk Kızılayı Derneği Şubesi çalışanları tarafından ağırlandı.
Toplum yararına çalışan ve her konuda halkın yanında olan kuruluşların zaman zaman eleştirilere de maruz kaldığını hatırlatan Muhittin Dikmen, Türk Kızılayı’nın, Kürşat Yağız ve ekibinin başarılı çalışmaları sayesinde her zaman güzellikler ve başarılarla anıldığına vurgu yaptı. Dikmen, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli son depremlerden sonra milyonlarca insanın afetzedeler için seferber olduğunu, bu seferberlik içinde Türk Kızılayı Derneği Şube Başkanı Yağız ve Kızılay gönüllülerinin takdirle izlendiğini söyledi.
Belediye Başkanı olabildiği takdirde, ilçeye kazandırılması gereken birçok projenin çalışmasını Kürşat Yağız ve ekibi ile birlikte yapacaklarının altını çizen Dikmen; “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun taleplerden biri de ilçeye bir kan bankası kazandırılması. Bildiğimiz kadarıyla Zonguldak genelinde en sık aralıklarla ve en çok kan bağışı yapan ilçe Karadeniz Ereğli. Bu özelliğimiz bile kentimizde kan bankası kurulması için yeterlidir.”, dedi.
Muhittin Dikmen ve eşine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kürşat Yağız, belediye başkanlığı mücadelesinde CHP Belediye Başkan Aday Adayı’na başarı dileklerini sundu.

Kaynak: Ercan Demir