MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi ayan , "Zonguldak'a teleferik, yürüyen merdiven yapacağım." dedi.
Hamdi Ayan, Zonguldaklılara; "Bana sahip çıkın" çağrısında bulundu.


MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, Parti binasında basın toplantısı gerçekleştirerek adaylığını ve projelerini açıkladı. 
Hamdi Ayan'ı partiller alkışlarla karşıladılar.

Hamdi Ayan'dan önce sırasıyla MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve MHP İl Başkanı Varol Demirköse, “Adayımız Hamdi Ayan'dır ve Zonguldak MHP'li olacak” dediler.


GAZİPAŞA KAPATILMALI
Ayan açıklamasında, "Bugun burada teşkilatlarımızın yoğun katılımını gördük. Siyasette önce inanç vardır. Arkadaşlarımızda bu inanç vardır. MHP'de uzun yıllar görev yapmış olarak milletvekili adaylığı da yaşadık. Bu süreçten sonra Genel Merkezde temaslar oldu. Potansiyel aday aranmış ve şahsıma görev verilmiştir. Bu seçimlerin zor olacağı aşikar. Hiç bir şey bu seçimden alı koyamayacak. Birlik beraberliğe ihtiyaç var. Biz inaniyoruzki yerel yönetimlerde MHP böyle bir başarı yakalandığı takdirde bu birliktelik sağlanacaktır. Buradan şunu net olarak söylüyorum. 3 dönem İl Başkanlığından sonra diğer arakadaşların bayrağı alması lazımdı. Eğer vatandaşlar Zonguldak'ı yönetme kabiliyetini bizde görüyorlarsa Belediye Başkanlığı şeklinde gider.  Sıra Zonguldak meselelerine gelince. 19 Mahalle ve Sokaklarda ihtiyaç belirleme çalışması yapılacaktır. Zonguldak'ta 3 adet yürüyen merdiven ihtiyacı vardır. Yüzde 43 oranında bir yol ihtiyacı olduğu görülüyor. Bunu halledeceğiz. Yine yüzde 11 gibi bir otopark sorunu var. İşsizlik mevcut. Burada Belediye şirketleri ile işsizliğin azaltılması projesi var. Rüzgarlıdan Karaelmas'a kadar teleferik sistemi gelecektir. Gazipaşa'da trafiğe kapatılmalıdır. Bunlar kısa vadede üzerinde çalışacağımız konular. Bu seferki sloganımız "Biz bu şehri herkese sevdireceğiz"... biz hedefe kiltlenmiş durumdayız. Allah bizi mahcup etmesin. Ben Belediye Meclisi için 3 tane kontenjan aday için tasarruf kullanmak isterim. Onu da teskilatlardan isteyeceğim. Zonguldak'ta bir değişim algısına ihtiyaç var" dedi.
"İTTİFAK ADAYI İKEN TEPKİLER OLDU"
 Ayan açıklamasının devamında, "İttifak meselesi üst düzeyde görüşülüyor. Bu süreçte ittifaklarin yerel seçimde çalışmaların olduğu biliniyor. MHP milletvekili adayı iken bir takım tepkiler almıştık. Ancak yerelde her parti kendi adayı ile yarışmalı. Genel Başkanların alacağı karar emirdir. Ama ben seçime Hamdi Ayan olarak girerek sonuçları görmek istiyorum. İşin ittifak boyutuna bakmıyorum" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi