Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kantin İşletmeleri Esnaf Odaları Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. 
Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay'ın da katıldığı toplantı Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Özkan Avcı ve komisyon üyesi Gülcan Kılıç önderliğinde gerçekleştirildi.
ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda ana gündem okul kantinlerinden alış veriş yapan öğrencilerin güvenli ortamlarda dengeli ve sağlıklı beslenmelerinin sağlanmasına yönelik görüş alış verişinde bulundu.
Toplantıya Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay, İstanbul Kantin İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sayın Vahap Osmanoğlu, Zonguldak Kantin İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Erbay,  Ankara Kantin İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sayın Bayram Şahin, İzmir Kantin İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sayın Özgür Yavuz, Mersin Kantin İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Sayın Adem Yaşat ve Çanakale Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Sayın Aziz Asan katıldı.
SÜLEYMAN ERBAY'DAN TEŞEKKÜR
Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Süleyman Erbay toplantıyı değerlendirerek Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Özkan Avcı ve komisyon üyesi Gülcan Kılıç ve diğer il başkanlarına teşekkür etti.
Erbay şunları söyledi: "Dönüşüm gelişim ve hedeflenen iyi sonuçlara ancak karşılıklı iyi niyet ve tarafların birlikte istişareleri ile ulaşılabilir. Bu yönde meslektaşlarımızın temsilcilerini de dinleyerek iyi sonuçlar alma çabası gösteren MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Sayın Özkan Avcı'ya komisyon üyesi Sayın Gülcan Kılıç hanımefendiye tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ederim. Ülkemizin aydınlık geleceği çocuklarımızın güvenli ortamlarda dengeli ve sağlıklı beslenmelerinin sağlanmasına yönelik komisyon toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim"

Kaynak: Ender Yüksel