Karabükspor Asbaşkanı Serdal Acar, Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurduspor arasında oynanacak olan mücadelenin önemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Acar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "Madenci kardeşlerimizi temsil eden Zonguldakspor ve Kardemir işçimizi temsil eden Karabükspor iki komşu şehirleri olan Karabük ve Zonguldak'ın, ortak noktada buluştuğunu böylesi önemli ve Türk Futboluna örnek olan dostluk kardeşlik maçından herkese çok güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik mesajının verildiği anlamlı bir organizasyon."

Açıklamaya Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir'e teşekkür ederek devam eden Acar; "Karabük'te 26 Şubat Pazar günü depremzedeler yararına oynanacak olan 2. hazırlık maçına da vatandaşları davet eden Başkan Serdal Acar "Karabükspor'umuzu Zonguldak'ta en güzel şekilde ağırlayan, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir'e ve değerli yönetimine, Zonguldak'lı  hemşehrilerimize, organizasyonda görevli tüm herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
DEPREMZEDELERE YARDIM MAÇININ 2'NCİSİ BUGÜN!
Karabük İdmanyurduspor ile Zonguldak Kömürspor, depremden etkilenen bölgelere yardım için düzenlenen maçın ikinci ayağı ise bugün oynayacak.

Editör: Haber Merkezi