Kilimli kaymakamı Necdet Özdemir, alkollü 2 şahıs tarafından saldırıya uğrayan ve zarar verilen Çatalağzı Belediyesi ziyaret etti. Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan, Kaymakam Necdet Özdemir'e saldırı yapılan noktaları gösterdi ve kaymakamı Özdemir Başkanı Adnan Akgün'den saldırı ile ilgili bilgi aldı. Kilimli kaymakamı Necdet Özdemir saldırıya çok sert tepki gösterdi.
Saldıran şahısların insanlıktan nasibini almadığını ifade eden kaymakamı Necdet Özdemir;
"Bu insanlıktan nasibini almamış kişiler gelmiş burada devletin malına zarar vermeye çalışmış ve olağanca gücüyle de vermişler. Yani sadece bir noktaya işte başkanın odasına falan başkanın şahsına yönelik bir şey değil. Tüm belediyeye zarar vermişler. Bunu başkanın da şahsına bir hakaret  olarak algılıyorum. Yani izahı mümkün olmayan şeyler meydana gelmiş maalesef. İnşallah gereği yapılır ve bu yaptıkları yanlarına kar kalmaz diyorum. Biz de bunun için gerekli her şeyi yapacağız. Yapan kişiler gözaltında mı şu an?
- Evet. Şu anda gözaltındalar. Adalete hesap verecekler. Seksen beş milyonun malına zarar vermek ne demek? Onu inşallah sorgulayacağız, soracağız." dedi.

(Haber-Ercan Demir)