Zonguldak'ta U18 Basketbol Ligi dün akşam oynanan müsabaka ile tamamlandı. Site Spor Salonundaki maçta Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü ile Mehmet Çelikelliler Spor Kulübü takımı karşılaştı, İlk yarısı başa baş geçen mücadelede, ikinci devredeki üstün oynayan  Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü rakibini yenerek  2023-2024 Sezonu Zonguldak Genç Erkekler Basketbol ligi Şampiyonu oldu. 
Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü U14 kategorisinden sonra bir şampiyonluk daha yaşadı. Kulüpten yapılan açıklamada şampiyon oyuncular kutlanarak şu ifadeleri verildi"
Zonguldak Erkek Gençler ligi Şampiyonu olan takımımız oyuncularını ve baş Antrenörümüz Arda Bulman ve yardımcı antrenörümüz Baran Alaoğlu'nu kutluyor, Eskişehir' de yapılacak olan  Bölge Şampiyonasında  başarılar diliyoruz.  Zonguldak Basketboluna yön vermeye ve eski basketbol heyecanını Ereğli'de yaşatmak için var gücümüzle  çalışıyoruz.  2025-2026 Sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol ligi hedefimize emin adımlarla yılmadan, azimle ilerliyoruz." Spor servis

Kaynak: Haber Merkezi