Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi ,Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile  antrenör gelişim semineri gerçekleştirdi. Seminerin ilk gününde amatör lisansa sahip  antrenörlere, ikinci günde ise  profesyonel  lisanslı teknik adamalara  eğitim verildi.
Türkiye Futbol  Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi,   profesyonel  antrenörler için gerçekleştirdiği seminer sonunda  geçmişte Zonguldakspor, Bartıngençlikspor ve Bartınspor'da yöneticilik ve teknik direktörlük yapan eski  Bartınspor As Başkanı Kemal Camcı’ın ismini verdi.
 78 yaşında hayatını kaybeden  Camcı’nın ailesine günün anısına plaket takdim edildi.
Duygulu anların yaşandığı  törende bir konuşma yapan TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, Türk ve Zonguldak futboluna hizmet edenlere vefa göstermeye devam edeceklerini belirterek şöyle konuştu,” Merhum Kemal Camcı hocamızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu seminere onun ismini verdik.Futbola çok emeği geçmiştir. Bundan sonraki etkinliklerimizde de  futbola emeği geçmiş duayen kişilerin ismini vermeye devam edeceğiz”
Kemal Camcı’nın oğlu ise  İlker Camcı ise duygularını şöyle dile getirdi” Futbolda öncelikli olan centilmenlik ve  vefadır. Bu  vefayı gösterdiğiniz için  şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum.”

Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz