Zonguldak Kent Konseyi’ne bravo diyorum.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri, çok güzel ve anlamlı etkinliklere imza atıyor.

Şehrimizin daha güzel ve daha modern bir kent olabilmesi adına sivil toplum kuruluşu olarak üstüne düşen gören fazlasıyla yerine getiriyor.

Zonguldak Kent Konseyi Zonguldak’ın en geniş, en kalabalık üye topluluğuna sahip bir sivil toplum kuruluşudur. Çünkü bünyesinde ilimiz merkezde kurulu bulunan ve her birinde yüzlerce, binlerce üyesi bulunan çok sayıda küçüklü büyüklü sivil toplum kuruluşlarını bünyesinde barındıran çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur.

Zonguldak Kent Konseyi sadece şehrimizin daha modern olması için değil, sosyal sorumluluk kapsamında çok anlamlı etkinliklere imza atıyor.

Daha öncekilerinde köylerde çocuklara bayram öncesinde hediye veren Zonguldak Kent Konseyi, şimdi de Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi görmekte olan minikleri unutmayarak onları unutulmaz bir bayram sevinci yaşattı.

Hastanede tedavi görmekte olan çocuklara kent konseyi tarafından hediyeler takdim edildi.

Hatta sadece yataklı tedavi görmekte olan çocuklar değil, hastaneye polikliniğe doktora gelen çocuklar da anneleriyle birlikte çok güzel bir vakit geçirdiler.

Çocuklar muayene oldukları halde uzun süre oyun odası da eğlendiler, güzel vakit geçirdiler.

Mübarek Kurban Bayramı öncesinde minikleri sevindiren, mutlu eden Zonguldak Kent Konseyi gerçekten bir teşekkürü hak etti.

Yesari Sezgin ve ekibini kutluyorum

***

AK PARTİ BU DÖNEM ZONGULDAK’TA ÇOK FARKLI

AK Parti kuruluşunun 17.Yıldönümünü kutluyor.

Kuruluş yıldönümü nedeniyle Merkez İlçe tarafından vefa yemeği düzenlendi.

Mevcut milletvekilleri, eski milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, kurucu il ve ilçe başkanları, yöneticiler, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri 

Hepsi oradaydı.

Yemekte gerçekten de AK Parti bir gövde gösterisi yaptı.

18 Ağustos Cumartesi günü AK Parti büyük kongresi Ankara’da yapılacak.

AK Parti Zonguldak’tan Ankara’ya 53 otobüs ile birlikte çıkarma yapacak.

AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen, yemekte yaptığı konuşmada çok önemli bir tespitte, 

bir itirafta bulundu.

Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak’ta bir zamanlar belediyelerin hemen hemen hepsini AK Parti’de olduğunu ancak sonrasında yaşanılan gevşeklik nedeniyle belediyelerin büyük bir kısmını kaybettikleri ancak 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kaybettikleri bu belediyeleri teker teker geri alacakların söyledi.

AK Parti’de 24 Haziran seçimlerinden sonra Zonguldak’ta büyük bir toparlanma oldu. 

Bu kamuoyun da fark ediliyor.

Örneğin bayramın birinci günü AK Parti’de tek bayramlaşma olacak. Polisevi’nde tüm il ve ilçe teşkilatları toplanarak tek bir bayramlaşma yapacak. Yine bir güç gösterisinde bulunacak. AK Parti’deki bu birliktelik, güçlü yapı, şahlanış sanıyorum ki yerel seçimlere de pozitif olarak yansıyacak gibi gözüküyor. Görünen köy kılavuz istemiyor.

ZEKİ TOSUN’UN USTALIK DÖNEMİ..

AK Parti’de İl Başkanı Zeki Tosun liderliğinde ve muhteşem milletvekili triosuyla oldukça umut vaat ediyor. AK Parti Zonguldak’ta bu dönem en verimli dönemini yaşayacak bu kesin.  Biliyorsunuz ki Zeki Tosun partinin kuruluşundan itibaren yönetimde görev almış bir insandır. Zeki Tosun uzun yılar yöneticilik tecrübesini ardından tekrar tekrar il başkanı seçildi ve ustalık dönemini yaşıyor. Zeki Tosun’un Ankara’da bu sefer eli çok güçlü. Zonguldak’ta Türkiye ortalamasını üzerinde oy alınmasıyla birlikte Zeki Tosun ve yönetimi hiç olmadığı kadar güçlü ve iddialı durumda.

Şimdi bunların meyvelerini toplama zamanı

Nasıl mı, Hükümet şu dolar saldırısını bir atlatsın bakın hizmetler nasıl akacak Zonguldak’a. TTK’ya işçi alımından tutunda, yarım kalan yatırımların tamamlanmasına kadar bir dizi hizmetler Zonguldak’ı bekliyor.

**

Allah’ım ömrümüzün kalan kısmını, geçen kısmından hayırlı eyle.

Hayırlı cumalar